Jak se mohu zúčastnit dražby?

Není to nic složitého, stačí jen splnit následující instrukce:

1. K dražbě se musíte zaregistrovat. Vyplňte registrační formulář a na Váš email Vám z adresy aukce@diakonie.cz přijde potvrzení registrace.
  2. Aukce odstartuje v sobotu 28. listopadu v 17:00 hod. Od té doby se můžete zapojit do dražby.
  3. Pomocí Vaší emailové adresy a Vámi zvoleného hesla se přihlašte.
  4. Prohlédněte si nabídku našich exponátů, pro větší přehlednost jsme je rozdělili do 2 kategorií: výrobky našich uživatelů a dary od našich přátel. Vyberte si, co chcete dražit a začněte přihazovat. Prvním příhozem akceptujete vyvolávací cenu. Další příhozy se řídí těmito pravidly. Vzhledem k tomu, že se jedná o benefiční dražbu, umožňuje systém zvolit i jiný (vyšší ) příhoz. Stejně tak je dovoleno, aby stejný účastník dražby opakovaně zvýšil svou vlastní předchozí nabídku (přehodil sám sebe).
  5. Každý Váš příhoz Vám bude potvrzen emailovou zprávou z adresy aukce@diakonie.cz. Stejně tak Vám bude zasláno upozornění, že někdo Vaši nabídku navýšil.
  6. Dražit můžete i více exponátů, pokud se Vám líbí.
  7. Aukce bude ukončena v úterý 8. prosince ve 22:00. Pokud budete v dražbě úspěšní, přijde Vám z adresy aukce@diakonie.cz potvrzení, že jste dražbu daného předmětu vyhráli. Poté obdržíte mailem informace o platbě a dopravě.
  8. Vydražené exponáty Vám zašleme bezprostředně po ukončení dražby, abyste je obdrželi v dostatečném předstihu před Vánocemi a případně jimi mohli obdarovat své blízké.
  9. Na Vámi vydraženou částku Vám vystavíme potvrzení o daru