Jak se mohu zúčastnit dražby?

Není to nic složitého, stačí jen splnit následující instrukce:

1. K dražbě se musíte zaregistrovat. Vyplňte registrační formulář a na Váš email Vám z adresy aukce@diakonie.cz přijde potvrzení registrace.
  2. Aukce odstartuje ve středu 1. prosince 2021 v 8:00. Od té doby se můžete zapojit do dražby.
  3. Pomocí Vaší emailové adresy a Vámi zvoleného hesla se přihlašte.
  4. Prohlédněte si nabídku dražených předmětů, Vyberte si, co chcete dražit a začněte přihazovat. Prvním příhozem akceptujete vyvolávací cenu. Další příhozy se řídí těmito pravidly. Vzhledem k tomu, že se jedná o benefiční dražbu, umožňuje systém zvolit i jiný (vyšší) příhoz. Stejně tak je dovoleno, aby stejný účastník dražby opakovaně zvýšil svou vlastní předchozí nabídku (přehodil sám sebe).
  5. Každý Váš příhoz Vám bude potvrzen emailovou zprávou z adresy aukce@diakonie.cz. Stejně tak Vám bude zasláno upozornění, že někdo Vaši nabídku navýšil.
  6. Dražit můžete i více exponátů, pokud se Vám líbí.
  7. Aukce bude ukončena ve středu 8. prosince ve 12:00. Pokud budete v dražbě úspěšní, přijde Vám z adresy aukce@diakonie.cz potvrzení, že jste dražbu daného předmětu vyhráli. Poté se s Vámi přímo z Diakonie Rolnička někdo spojí emailem a domluví s Vámi platbu a dopravu.
  8. Vydražené věci Vám zašleme bezprostředně po obdržení platby, abyste je měli v dostatečném předstihu před Vánocemi a případně jimi mohli obdarovat své blízké.
  9. Na Vámi vydraženou částku Vám vystavíme potvrzení o daru.

Přejeme hodně úspěchů i zábavy při naší on-line dražbě