Jak se mohu zúčastnit dražby?

Není to nic složitého, stačí jen splnit následující instrukce:

1. K dražbě se musíte zaregistrovat. Vyplňte regitrační formulář a na Váš email Vám z adresy aukce@diakonie.cz přijde potvrzení registrace.
  2. Aukce bude zahájena v pondělí 23. listopadu v 8:00 hod. Do té doby není možné dražit.
  3. Pomocí Vaší emailové adresy a Vámi zvoleného hesla se přihlašte.
  4. Prohlédněte si nabídku dražených předmětů, vyberte si, co chcete dražit a začněte přihazovat. Prvním příhozem akceptujete vyvolávací cenu. Další příhozy se řídí těmito pravidly. Vzhledem k tomu, že se jedná o benefiční dražbu, umožňuje systém zvolit i jiný (vyšší ) příhoz. Stejně tak je dovoleno, aby stejný účastník dražby opakovaně zvýšil svou vlastní předchozí nabídku (přehodil sám sebe).
  5. Každý Váš příhoz bude potvrzen zprávu z adresy aukce@diakonie.cz. Stejně tak Vám bude zasláno upozornění, že někdo Vaši nabídku navýšil.
  6. Aukce bude ukončena v pátek 27. listopadu ve 20:00. Pokud budete v dražbě úspěšní, přijde Vám z adresy aukce@diakonie.cz potvrzení, že jste dražbu daného předmětu vyhráli. Poté obdržíte mailem inormace o platbě a dopravě přímo z Diakonie Rolnička.
  7. Rádi Vám vystavíme potvrzení o daru na vydraženou částku poníženou o vyvolávací cenu draženého předmětu.